? J&W Info lente 2018 -
Vakblad online

J&W Info lente 2018

#OMG we zijn alweer mei!

Out of the Box, Jewels & Watches, Inhorgenta, VicenzaOro, Baselworld, Gemgeneve… zal ik verder gaan ?  Het voorjaar is zoals steeds rijk aan vakbeurzen om zich te informeren over nieuwe producten en diensten en mee te zijn met de laatste tendensen.   

We bezochten ondermeer de internationale vakbeurs VicenzaOro en kregen heel wat interessant cijfermateriaal geënt op de Italiaanse markt die zeer hoopvol zouden zijn voor onze sector. 

De 101 ste editie van Baselworld, is niet meer wat het is, een zeer grote terugval aan exposanten en bezoekers en bovendien nog slechts 5 dagen beurs. U heeft het wellicht zelf ook gemerkt !

Wat voor de ene dan minder scoort, is voor de andere dans weer een meevaller.  Nog in Zwitserland wordt de eerste uitgave van de vakbeurs GEMGENEVE, Geneva International Gem & Jewellery Show georganiseerd van 10 to 13 mei in Palexpo van Geneve.

En tenslotte in Antwerpen is er in de maand mei, Carat +, de internationale vakbeurs voor  diamanten en edelstenen, die dit jaar ambieert om nog internationaler te gaan.  Meer hierover verderop in het magazine.

In deze uitgave vindt u talrijke artikels rond de bezoeken aan deze vakbeurzen door onze diverse journalisten, maar ook boeiende interviews met belangrijke actoren uit ons beroep. 

Wij wensen jullie alvast een schitterend lenteseizoen en laten we elkaar verder volgen via onze diverse social media kanalen. 

Ronny Van Cutsem

Hoofdredacteur

Ce texte est disponible en: Frans

Gérante et fondatrice du magazine Jewels & Watches Info, magazine professionnel édité pour la Belgique et le Grand Duché du Luxembourg