Vakblad online

Jewels & Watches zomer 2019

De wereld is in constante verandering, uw vakblad ook

De lange hete zomer ligt ons nog vers in het geheugen, maar aan alle mooie liedjes komt een einde, dus hoog tijd om weer de focus te leggen op de zaak.  September en oktober zijn bij uitstek de maanden om nieuwe ideeën uit werken, maar vooral zich te inspireren op vakbeurzen.  Onze eigenste Belgische beurs Orotempo gaat door op 15 en 16 september. De overige buitenlandse beurzen vind je achteraan op onze website.

Zoals jullie intussen al vernamen vieren wij in 2019 onze 15 de verjaardag en dat wilden wij sterk accentueren door een nieuwe wind door onze inhoud en layout te laten waaien. De wereld verandert constant maar de juwelen en horlogeriesector nog meer als de rest. Eens te meer reden dat uw magazine Jewels & Watches Info zich ook aanpast.
Vanaf heden komt uw geliefd magazine in een handige tweetalige versie uit, met nog meer aandacht voor het visuele aspect en blijvend boeiende artikels van onze journalisten wereldwijd.  U zal merken dat het lezen van uw nieuwe magazine vergemakkelijkt wordt door het gebruik van twee kleine kleurindicaties op de paginering. 

In de toekomst zullen wij U ook nog meer informeren via onze website en via Facebook. Blijf ons dus zeker volgen.

Wij zijn benieuwd naar uw reacties en hopen u alvast te mogen begroeten op Orotempo. 

Ronny van Cutsem
Hoofdredacteur

Ce texte est disponible en: Frans