Viva la Scuderia !

Viva la Scuderia !

Intense en levenslange passie

Het leven is een reis, geen bestemming. Onderweg ontdek je je passies, die op hun beurt de inspiratie, de basis van de verwezenlijking van je leven, teweegbrengen. Wat gebeurt er als je een hele leven van passies probeert te distilleren in één geconcentreerde inspiratie?

Een gedurfde Italiaanse stijl

De horloges CT Scuderia “Café Racer”, een collectie van ongeëvenaarde en unieke chronografen die een mechanisch en Zwitsers precisie-uurwerk combineert met de inspiratie van de “Café Racer” cultuur.

Doordrenkt van de klassieke “Café Racer” cultuur, heeft de collectie zijn final touch gekregen door een gedurfde Italiaanse stijl.

Familie traditie

Geïnspireerd en verankerd in een rijke traditie van autosport, onthult het horlogemerk CT Scuderia  een waaier van unieke en sportieve horloges. Ontworpen door Enrico Margaritelli, biedt deze chronograaf collectie met strakke lijnen, een unieke stijl. Komende van de 3e generatie horlogemakers in zijn familie, werd de indrukwekkende carrière van Enrico Margaritelli verrijkt door talrijke samenwerkingen met bijvoorbeeld, de « Fossil » groep, voor de Emporio Armani horloges collecties.

Een spetterende start

De levensweg van Enrico Margaritelli, in de voetsporen van zijn voorouders – als een horlogemaker derde generatie, is hij natuurlijk tot een verfijnde ontwerper van elegante horloges uitgegroeid. Zijn pad was echter niet helemaal lineair. Alvorens de familietraditie verder te zetten, was hij professioneel motorfiets racer. Maar zelfs na dat Margaritelli het racen en de timers verliet, bleef de – motorfietsen – passie zijn stempel drukken op elke vezel van zijn wezen

De Café Racer Stijl

De essentie van de Italiaanse « café-racer » stijl belichaamt dit op een perfecte manier – de leren jas, de schoenen (Nooit laarzen, dank u) en aangepaste zonnebril geven een uniek karakter en stijl aan de mens op zijn machine!

Klaar voor de volgende bocht, de volgende koffie, de volgende stap van een lange reis.

Wees moedig, de CT Scuderia Café Racer horloge zal je zeker bevallen!

SUNRISE WATCH WORLD
Distribution of watches and jewels – G.Scudieri
+32 496557047 – info@sunrise-watch-world.com

www.sunrise-watch-world.com

Ce texte est disponible en: Frans