Bijou Moderne, catalogus 2017

Bijou Moderne b.v. presenteert…

In de maand mei presenteert Bijou Moderne b.v. de 27ste editie van haar nieuwe catalogus. In diverse productgroepen zijn er weer extra artikelen toegevoegd.  Zo is het assortiment roodgouden fournituren aangevuld en heeft het Fairtrade programma ook roodgoud octogoon toegevoegd gekregen.

Nieuwe productlijnen

Bijou Moderne b.v. heeft vanaf mei een nieuwe eco-lijn in de  Bijou Perfecthorlogebanden op voorraad. Deze horlogebanden zijn niet gemaakt van leer, maar van alternatieve materialen, waardoor duurzaam en verenigbaar met de huidige normen en respect voor het milieu geproduceerd wordt. Daarnaast is er een nieuwe productgroep geïntroduceerd; Goldfilled fournituren en metaal. Het basismateriaal van deze artikelen is messing, waarop een laag 14 krt goud mechanisch wordt aangebracht. Medio mei kunnen de vaste klanten deze nieuwe editie op de mat verwachten.

Superzondag 28 mei a.s.

Op de laatste zondag in mei verwelkomt het Bijou-team de vaste klanten op Superzondag. Dit jaar zal Bijou Moderne b.v. op 28 mei a.s. haar deuren openen om de klant te informeren over het nieuwe assortiment. Maar ook het al bekende assortiment wordt up-to-date gehouden. Zo is het assortiment van de Magic graveermachines en het toebehoren flink uitgebreid.

Workshops

Voor de klanten die het werken met Argentium zilver goed onder de knie willen krijgen, organiseert Bijou Moderne b.v. dit jaar workshops in samenwerking met Ronda Coryell op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017. Deze workshops worden in het engels gevoerd. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u de klantenservice@bijoumoderne.nl benaderen en/of terecht op de website www.bijoumoderne.nl.

 

Ce texte est disponible en: Frans