Home page

Vakblad voor juweliers en horlogemakers

Jewels &Watches Info is een professioneel vakblad bestemd voor professionals uit de juweliers sector en voor horlogemakers. Het Belgo Bijoux jaarboek wordt eveneens door ons uitgegeven en bestaat sinds 1912, het richt zich naar dezelfde doelgroep.

Een tijdschrift voor juweliers

Jewels & Watches Info viert in 2019 zijn 15 jarig bestaan en wordt in het Nederlands en Frans uitgegeven. Het wordt 4 maal per jaar aan alle juweliers, horlogemakers en ontwerpers in  Belgïe en Luxemburg verstuurd. Daarbij geniet het van een groot sectorbereik en klantentevredenheid. Deze website bevat hoofdzakelijk dezelfde informatie en een elektronische versie van het vakblad J&W on line

En om de Belgische en Luxemburgse juweliers en horlogemakers beter in te lichten, hebben we deze aparte rubrieken voorzien  uurwerken, juwelen, In the picture en Salons Pro(fessionals)

We sturen één maal per maand een nieuwsbrief naar onze Belgische abonnees in het Frans en Nederlands. 

Deze informatie wordt ook verspreid via onze Facebook pagina Jewels & Watches Info FR de Facebook groep Jewelsandwatches NL

Media Booster is de uitgever van het professioneel jaarboek Belgo Bijoux sinds meer dan 20 jaar. Dir jaarboek bestaat sinds 1912 en wordt jaarlijks in de lente verstuurd naar meer dan 2000 adressen in België en het Groot Hertogdom Luxemburg. 

De lente 2019 uitgave is volop in ontwikkeling, haast u indien je mee vermeld wil worden.

Neem contact met ons op : info@belgobijoux.be

Zaakvoerder : Eve Barthélémy (+32 476 30 47 66)

Hoofdredacteur van Jewels & Watches Info is Ronny van Cutsem (+ 32 476 30 36 41) ronny@belgobijoux.be

……………………………………………………………………………………………

Media Booster bvba

Hoofdzetel : 29 rue Victor Rousseau // B-7181 Feluy  
+32 476 30 36 41// Fax +32 67 85 58 10

Ce texte est disponible en: Frans